donderdag 13 augustus 2020

AutiJongerenCafé gaat weer live!

 Hallo Allemaal,

Het is weer zover, op 29 september is er weer ons eerste AutiJongerenCafé sinds de zomerstop. En niet alleen dat; maar zoals gehoopt door velen gaat deze voortaan ook weer in persoon plaatsvinden in het House of Billiards in Arnhem. We kijken er naar uit om jullie weer in levende lijve te mogen verwelkomen, maar gezien de Corona maatregelen moeten wij daardoor natuurlijk wel met een aantal maatregelen rekening houden.
 
Uiteraard blijft bovenal 1.5 meter afstand houden, lastig als het soms kan zijn, belangrijk. We spelen in een horeca gelegenheid, wat ook betekent dat het House of Billiards de gegevens van onze deelnemers gaat moeten noteren. Dit zijn twee voorbeelden van maatregelen waarvan we nu weten dat deze in ieder geval dan zullen gelden, maar het is goed mogelijk dat er (al dan niet last minute) meer maatregelen zullen zijn dan dit, houd hier dus rekening mee. Als organisatie hebben wij een verantwoordelijkheid naar ons allemaal om de gezondheid van onze deelnemers te beschermen, we willen jullie dan ook  graag vragen om deze maatregelen serieus te nemen en na te leven; wij zullen deze ook handhaven mits nodig.

Voor zij die niet nog tot eind september willen wachten voor de gezelligheid; Onze KrekelAutismeCoaching Discord server, evenals onze Minecraft server, zijn nog altijd online en door jullie te gebruiken! 
In ieder geval hopen we jullie allemaal weer op 29 september vanaf 19:30 tot 21:30 weer te mogen verwelkomen op het AutiJongerenCafé! 


1 opmerking:

 1. hallo
  ik ben nieuw en heb krekelcoaching aangevraagt, iemand zei dat dit wel iets is om te doen.
  maar ik vraag me af of je hier voor moet aanmelden of gewoon kan meedoen(zelfs als je geen coaching hebt).

  ik hoop snel te horen.

  mvg Tim Hahury

  BeantwoordenVerwijderen