donderdag 23 januari 2020

Terugblik 2019 & Aankondiging januari


Hallo allemaal,

Het is aan de late kant, maar alsnog iedereen de beste wensen voor 2020! Wij, de organisatie van het AutiJongerenCafé, kijken terug op een geslaagd jaar waarin we vele gezellige avonden hebben kunnen organiseren en waarin we oude bekenden maar ook veel nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen. Ons voornemen voor dit jaar is om deze lijn door te zetten en ook in het nieuwe jaar weer maandelijks een mooie avond voor jullie neer te zetten.

Met zestien man opkomst, naast onszelf natuurlijk, was de december editie een relaxte avond waarin we, met weinig pool skills en veel gelach, het jaar hebben afgesloten.

En op diezelfde positieve toon hopen we dan ook jullie allemaal volgende week dinsdag, 28 januari, weer te zien op het eerste AutiJongerenCafé van het jaar! Deze zal zoals gewoonlijk zijn in het House of Billiards Arnhem, waar we van 19:30 - 21:30 een verdieping hebben.
Voor eventuele nieuwkomers: vanaf 19:15 staat er iemand beneden bij de ingang van het gebouw om jullie op te vangen, na 19:30 mag je zelf doorlopen richting de 3e verdieping.

Tot dinsdag,

Puck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten