dinsdag 6 november 2018

AutiJongerenCafé Oktober en informatie voor de feestdagen

Hallo allemaal,

Het is een tijdje stil geweest rondom de blog, de komende tijd zal er weer vaker nieuwe informatie hier te vinden zijn.

Afgelopen dindsdag 30 oktober, op een gure en koude herfstavond was er weer AutiJongerenCafé in het House of Billiards in Arnhem. Het is op zo'n koude avond iedere keer weer aankijken wie er aan komt waaien (haha), maar jullie hebben ons weer positief verrast met jullie grote opkomst. De sfeer is nog altijd top op de avonden en jullie dragen daar allemaal aan bij.

Ook vinden we het leuk om te zien dat de whatsapp groep voor het AJC weer meer tot leven lijkt te komen. Dat vinden wij natuurlijk erg leuk om te zien en krijgen vanuit jullie ook positieve feedback. We gaan dus ook in de toekomst meer inzetten op de groepsapp voor informatie, invites en andere relevante zaken.

Het jaar loopt alweer richting de laatste maanden en de feestdagen staan om de hoek. Dat betekent voor ons altijd weer even kijken hoe de datums voor november en december uitkomen.
In overleg met het House of Billiards zijn we in overleg uitgekomen op de volgende data voor de komende twee maanden AutiJongerenCafé:

- 27 november: zelfde datum/tijd als jullie gewend zijn. In verband met de drukte zullen er deze avond op dezelfde verdieping als ons drie wedstrijdtafels actief zijn. Het uitgangspunt hierbij is dat iedereen gewoon zijn/haar eigen ding doet en elkaar zo min mogelijk in de weg loopt. Let er dus op dat het wat drukker kan zijn/aanvoelen dan je gewend bent.

- 18 december: LET OP, gewijzigde datum! Omdat de laatste dinsdag van december op kerst valt zal het AJC van december een week eerder plaatsvinden, op de 18e. Ook deze avond zullen er, net als in november, wedstrijdspelers op onze verdieping actief zijn.
Zet hem vast in je agenda!

Hopelijk weer tot volgende keer,

Puck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten