woensdag 28 februari 2018

AutiJongerenCafé 27 februari 2018

Hallo allemaal,

Afgelopen dinsdag avond was het weer AutiJongerenCafé op een koude en gure avond in februari. Het was dik inpakken geblazen om de kou te trotseren, maar we waren zeker niet alleen; maar liefst de helft van onze zestien bezoekers van gisteravond was nieuw!

 Nou zeggen we natuurlijk vaker dat we blij zijn met ieder nieuw gezicht, maar we menen het ook echt!

Wij organiseren deze avonden met een klein maar betrokken clubje vrijwilligers, en merken dat toch iedere maand nieuwe mensen ons weer weten te vinden maakt het voor ons meer dan de moeite waard. Daarnaast willen wij in de komende maanden iets nieuws organiseren; het lijkt onze nieuwste vrijwilliger, Dirk, leuk om kleine lessen te geven in de basis vaardigheden van het poolen; dingen zoals 'hoe hou ik die cue nou eigenlijk goed vast' en 'waar zijn die stipjes aan de rand van de pooltafel nou eigenlijk voor?' zijn voorbeelden van wat we voor ogen hebben.

Jouw input is hierbij natuurlijk welkom! Als je bepaalde dingen graag wil leren, of gewoon in het algemeen beter wil leren poolen, vertel het ons zodat wij kunnen kijken of we dit aan kunnen bieden. En waar meld ik zoiets dan? Nou door naar het AutiJongerenCafé te komen natuurlijk! De volgende keer, op 27 maart, zijn jullie weer van harte welkom tussen 19:30 en 21:30 in het House of Billiards in Arnhem.

Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten